(P)

Autori, edituri, librării sau anticariate pot profita acum de pachetele de promovare ale Bibliocarti.com. Verifică acum multiplele servicii oferite de Bibliocarti.com și alegeți profesionalismul când vine vorba despre promovarea eficientă a cărţilor. De asemenea puteţi contacta Bibliocarti.com şi pentru servicii de tehnoredactare, corectură texte, redactare profesionistă, editare.

O nuntă minunată

Motto : “Când vrei să te căsătorești, caută o femeie cu care vei putea discuta inteligent cel puțin 50 de ani.” Proverb francez 

 Unul dintre cele mai importante evenimente din viață și care trebuie celebrat cum se cuvine este, fără îndoială, căsătoria, fiind, așa cum spunea un înțelept, „cea mai impresionantă dovadă de spirit tolerant”, unindu-și înaintea lui Dumnezeu destinele două persoane între care nu există legătură de sânge. „Până când moartea ne va despărți”, jură cei doi miri în fața altarului, iar jurămintele lor de credință veșnică, potrivit unor obiceiuri milenare, sunt sărbătorite apoi împreună cu rudele, prietenii și cei apropiați în cadrul unui ceremonial festiv, cunoscut sub numele de nuntă. O parte din obiceiurile de nuntă din vechime s-au perpetuat până în zilele noastre, dar multe dintre ele au fost modificate, împământenindu-se alte ritualuri, unele preluate de la alte popoare, devenind literă de lege, prea puține cupluri acceptând să fie în afara a ceea ce face toată lumea. Iar acest domeniu s-a dezvoltat enorm creându-se o adevărată industrie în jurul lui, cu saloane fastuoase destinate exclusiv acestui tip de festivități, cu agenții specializate care organizează nunțile, după cerințe, făcând absolut totul de la alegerea rochiei de mireasă până la cumpărarea tortului sau rezervarea biletelor pentru luna de miere. O nuntă frumoasă este o nuntă de neuitat, căreia nu trebuie să-i lipsească nimic din toate componentele care ajută la împlinirea acestui vis : mireasa să fie frumoasă și fermecătoare, gătită ca o zână din poveștile copilăriei, iar mirele ca un făt-frumos, invitații să fie cuceriți de locul organizării, de varietatea și calitatea bucatelor și băuturilor alese, precum și de atmosfera creată, în care muzica ocupă rolul cel mai de soi, știindu-se bine importanța acestui ingredient la reușita deplină. Și pentru a fi de neuitat, o nuntă trebuie să beneficieze și de imortalizarea ei, aici intrând în scenă fotografii profesioniști alături de cameramani, fotografiile și filmele realizate fiind peste ani amintiri prețioase ca nestematele, dovezi ale unei iubiri ce nu trebuie să moară.

Postări populare