(P)

Autori, edituri, librării sau anticariate pot profita acum de pachetele de promovare ale Bibliocarti.com. Verifică acum multiplele servicii oferite de Bibliocarti.com și alegeți profesionalismul când vine vorba despre promovarea eficientă a cărţilor. De asemenea puteţi contacta Bibliocarti.com şi pentru servicii de tehnoredactare, corectură texte, redactare profesionistă, editare.

Servicii oferite pentru mediul on-line

O colaborare reuşită, toată lumea mulţumită

Ce oferiți? La serviciile oferite de Beto împreună cu echipa sa de colaboratori se oferă în primul rând seriozitate, creativitate, personalizare şi satisfacţie.
Serviciile pe care le prestăm sunt: web&print design, scriere text, publicitate.
În cât timp oferiți? În funcţie de serviciul dorit, complexitatea produsului şi alte preferinţe, proiectul poate dura minim 1 oră sau 1 săptămână până la finalizare. Durata exactă de realizare o putem spune în funcţie de proiectul dorit. Interesul nostru este ca timpul de realizare a oricărui proiect să fie relativ cât mai scurt.
Cum lucrați? Împreună cu tine! E necesar să comunicăm, să înţelegem cât mai bine ceea ce ai nevoie. Este important să specifici de la început toate detaliile și preferinţele pentru realizarea produsului. După ce produsul se apropie de finalizare, vom putea face eventuale modificări pentru produsul finit. Trebuie să fiți hotărât pentru a ne înţelege cât mai plăcut. Până acum, lumea a fost mulţumită de modul nostru de operare, deci cred că ne vom înţelege bine!
Garanții? Nu suntem genul care să ne batem joc de munca noastră, având în vedere că ne face şi o deosebită plăcere să activăm în aceste domenii; deci pentru orice produs ne asigurăm că ești mulţumit. Ai posibilitatea să vezi sau să testezi produsul înainte să îl plăteşti şi primești rapoarte pentru fiecare produs sau serviciu pe care l-ai solicitat.
Cum vă contactez și cum comand?
Accesați website-ul lui Beto.

Andreea P.

Postări populare