(P)

Autori, edituri, librării sau anticariate pot profita acum de pachetele de promovare ale Bibliocarti.com. Verifică acum multiplele servicii oferite de Bibliocarti.com și alegeți profesionalismul când vine vorba despre promovarea eficientă a cărţilor. De asemenea puteţi contacta Bibliocarti.com şi pentru servicii de tehnoredactare, corectură texte, redactare profesionistă, editare.

Prezentarea articolelor skimming gratis

Afla despre frauda si despre cum fura infractorii de la banci si de la bancomate, dar cel mai important cum sa te feresti de ei. Urmareste cu atentie toate articolele din seria care urmeaza.
Prezentarea articolelor despre skimming şi fraudă, dar şi cum ne vom proteja de ele.

Frauda şi-a găsit naşul!

Ce este frauda?

Frauda cu cărţi de credit e termenul pentru furtul şi frauda comisă folosindu-se de o carte de credit sau alte metode de plată ca un mod fraudulos de a obţine fonduri dintr-o tranzacţie. Este scopul e de a obţine fonduri neautorizate dintr-un anumit cont.

Conform Comisiei Federale a Tranzacţiilor, în 2010 frauda cu carti de credit a crescut cu 22%. Frauda e o înşelătorie internaţională rezultată din câştiguri ilegale şi nedrepte. Infracţiunile în care se foloseşte frauda sunt foarte răspândite în ziua de azi peste tot în lume. Se estimează ca afacerile şi consumatorii pierd câteva miliarde de dolari în fiecare an prin diverse scheme de fraudă.
  
Atunci când cazi victimă unei fraude, nu numai că trebuie să suporţi umilinţa că ai fost furat, dar costurile financiare pot fi enorme şi de durată. În cele ce vor urma vom discuta de variatele tipuri de infracţiuni care folosesc cardurile şi despre cum să ne protejăm de ele.
Metodele de fraudă sunt extreme de multe, asta depinde de cât de inteligent şi creativ este infractorul, dar având în vedere că autorităţile nu pot face prea multe pentru oprirea lor, noi vom încerca să vă sfătuim într-un mod cât mai bun pentru a nu cădea pradă acestor escroci.
Suntem aici să te ajutăm !

Vei afla:
  Despre skimming.
  Despre infractori şi fraudă.
  Despre băncile care au fost degresate.
  Despre protecţia inutilă a bancomatelor.
  Despre metodele skimming care sunt aplicate şi unde anume.
  Despre dispozitivele skimming.
  Despre cele mai răspândite dispozitive şi metode de fraudă.
  Despre falsurile ATM-urilor şi înlocuirea aparatelor originale.
  Despre companiile de producţie a ATM-urilor.
  Despre scam şi cum fură cardul, hoţii din mâna ta.
  Despre băncile care încearcă să găsească o soluţie pentru protecţie.
  Despre locurile unde sunt instalate dispozitivele skimming.
  Despre angajaţii corupţi ai magazinelor.
  Despre tipurile de bancomate şi POS.
  Despre cum anume se realizează aceste dispozitive skimming.
  Cum să ne ferim de ele şi cum să ne protejăm.
  Cum depistăm aceste dispozitive.
  Cum procedăm în cazul în care am fost înşelaţi.

Şi multe alte informaţii pe care le vei putea accesa de pe acest blog, având acces la foarte multe explicaţii elaborate cu fotografii. Pentru siguranţa ta şi a cardului tău, recomand citirea cu atenţie a articolelor şi de asemenea poţi să recomanzi prietenilor şi rudelor să citească pentru a putea fi şi ei preveniţi.


Prezentarea articolelor skimming gratis (Fabrica de branduri.com vă oferă servicii premium quality, prestate de cei mai buni specialiști în marketing on-line și off-line, IT, content marketing și print outdoor, adaptate nevoilor firmei dumneavoastră pentru a vă ajuta să creați un brand puternic, original și atractiv. O cale sigură către profitul dumneavoastră). Acesta este un guest post.

Postări populare