(P)

Autori, edituri, librării sau anticariate pot profita acum de pachetele de promovare ale Bibliocarti.com. Verifică acum multiplele servicii oferite de Bibliocarti.com și alegeți profesionalismul când vine vorba despre promovarea eficientă a cărţilor. De asemenea puteţi contacta Bibliocarti.com şi pentru servicii de tehnoredactare, corectură texte, redactare profesionistă, editare.

Nevoia de publicitate

Orice afacere care se respectă și se orientează spre prosperitate în viitor, are nevoie de publicitate. Internetul este unul dintre cel mai puternic mod de promovare, însă simpla prezență a brandului în acest mediu nu este suficientă datorită complexității lui.
Majoritatea consideră că dacă au clienți sunt deja un brand, dar din păcate nu sunt decât o firmă cu nimic deosebit decât altele încât clientul să devină fidel, să iubească brandul și să-l recomande mai departe.
Cu cât vizibilitatea pe Internet este mai extinsă cu atât imaginea firmei este mai cunoscută, mai apreciată și mai recomandată ceea ce atrage după sine nu doar clienți ci și eventuali colaboratori sau parteneri.
Administrarea, actualizarea și întreținerea site-ului presupune costuri și/sau timp dedicat în acest sens, ceea ce este în defavoarea noastră. Și chiar dacă am angaja un specialist să se ocupe de asta, serviciile sau produsele tot ar trebui expuse unui public mai larg. Un website are menirea de a prezenta și promova afacerea, însă website-ul la rândul să trebuie promovat. 
Așadar, oferta noastră este concepută ca o soluție avantajoasă prezentându-vă și promovându-vă afacerea, website-ul, serviciile sau produsele cu ajutorul fabricii de branduri, sub forma unui subsite.

Fără costuri pentru găzduire, fără costuri pentru administrare, fără timp irosit pentru promovare. Portalul nostru vă asigură prezența constantă pe rețele de socializare, motoare de căutare, email, bloguri și multe altele. Ne ocupăm noi de tot.

Postări populare