(P)

Autori, edituri, librării sau anticariate pot profita acum de pachetele de promovare ale Bibliocarti.com. Verifică acum multiplele servicii oferite de Bibliocarti.com și alegeți profesionalismul când vine vorba despre promovarea eficientă a cărţilor. De asemenea puteţi contacta Bibliocarti.com şi pentru servicii de tehnoredactare, corectură texte, redactare profesionistă, editare.

Cât de mult contează afacerea ta pentru tine?

Ai o mică afacere. Propria ta afacere. Însă, te-ai întrebat cât de mult contează ea pentru tine? Când i-ai făcut ultima dată o reevaluare prin care să găsești vulnerabilități și moduri de a o îmbunătăți? Cel mai probabil o să ne spui că te-ai gândit la oportunități de a îmbunătăți afacerea ta. Foarte bine. Apreciem. Însă vrem să-ți spunem și noi un mic secret. Dacă nu i-ai găsit nici o vulnerabilitate, înseamnă că, în primul rând, ai nevoie de o reevaluare proprie. Reevaluează-te. Și o să îți spunem și de ce. Un om bun de afaceri, mereu își găsește mici vulnerabilități în afacere și deseori, din ele, construiesc cele mai puternice modalități de a-și crește vânzările.

Mai avem o câteva întrebări pentru tine: Câți bani ai investit în promovarea afacerii pe internet? Nici unul? Ar trebui, deoarece potențiala concurență, ori concurența în sine, cel mai probabil și-a dublat vânzările cu ajutorul internetului. Sau ai investit foarte mulți. În acest caz, discutăm altfel. Ce rezultate ai obținut în urma investiției? Te-au mulțumit? 

Deci, cât de mult contează afacerea pentru tine?

Un om de afaceri, a investit foarte mulți bani în promovarea afacerii sale și cu toate acestea, firma sa, se îndrepta spre faliment. Vezi acum ce decizie a luat acesta, pentru a-i aduce un plus de valoare afacerii sale. O să rămâi plăcut impresionat, cât de simplu a fost. 

Foto: career-intelligence.com

Postări populare