(P)

Autori, edituri, librării sau anticariate pot profita acum de pachetele de promovare ale Bibliocarti.com. Verifică acum multiplele servicii oferite de Bibliocarti.com și alegeți profesionalismul când vine vorba despre promovarea eficientă a cărţilor. De asemenea puteţi contacta Bibliocarti.com şi pentru servicii de tehnoredactare, corectură texte, redactare profesionistă, editare.

Promovare & Publicitate

Ai o afacere online și dorești să îți crească numărul vânzărilor? Ai nimerit exact unde trebuie!
Beto împreună cu echipa lui de copywriteri și content writer te poate ajuta să îți promovezi site-ul sau magazinul online prin cele mai eficiente metode publicitare. Dacă încă nu ne cunoști modul de operare cu clienții citește pagina cu servicii online. De ce să bagi bani grei la diverse firme, când poți angaja copywriteri creativi care să te ajute? Noi înțelegem nevoile fiecărui client și gândim cu deosebită atenție campaniile de promovare și publicitate.
Stabilim împreună cu tine care vor fi cuvintele cheie ce vor apărea în primele pagini ale motorului de căutare Google și publicul țintă care să-l atragem spre magazinul tău, spre produsele sau serviciile tale. În urma consultării decidem care metode de promovare le punem în aplicare în așa fel încât să ne încadrăm în limita bugetului tău disponibil pentru a obține rezultate uimitoare.
Noi vrem să acordăm trafic relevant, de calitate la un cost mult mai redus care oferă beneficii pe termen lung. În plus, îți oferim cu cea mai mare plăcere consultanță gratuită. Alege inteligent! Alege să fii mulțumit!
Metodele nostre de promovare și publicitate sunt: SEO;   Content Marketing;   Email Marketing;   Comment Marketing;   Social Media (Pagini Facebook, Google+, etc);   PPC (Facebook Ads, AdWords, etc);   Display advertising;    Retargeting/Remarketing.
Spune-ne de ce ai nevoie, să-ți spunem care este oferta noastră pentru tine! Contactează-ne acum sau comandă direct. Vezi website-ul lui Beto.

Andreea P.

Postări populare