(P)

Autori, edituri, librării sau anticariate pot profita acum de pachetele de promovare ale Bibliocarti.com. Verifică acum multiplele servicii oferite de Bibliocarti.com și alegeți profesionalismul când vine vorba despre promovarea eficientă a cărţilor. De asemenea puteţi contacta Bibliocarti.com şi pentru servicii de tehnoredactare, corectură texte, redactare profesionistă, editare.

Carti de Beletristica online gratis

Carti de Beletristica online gratis

Azi, intreb in librarie de sectorul de ,,Beletristica”. Sunt grabita si nu vreau sa ratacesc printre carti de tot felul de specialitati.
Obisnuit, ce intelegem prin acest termen? 
Prin Beletristica, se intelege proza scrisa intr-un mod subiectiv de catre scriitor, chiar daca, uneori, aceasta este inspirata din realitate. Vorbim practic de romane, nuvele, chiar si teatru, mai putin despre poezii si literatura de specialitate.
Putem spune ca nu este intru totul corect. Carti de Beletristica online gratis

Deschizand un dictionar si cautand definitia cuvantului ,,beletristica’’, citim ca este acelasi lucru cu ,, literatura” , respectiv- arta compozitiilor scrise.
Literatura, in sens curent, ,,reprezinta totalitatea operelor scrise intr-o limba (sau in toate limbile) cu valoare estetica”-Prof.Mihai Floarea.
Deci,totalitatea operelor! In mod didactic, la scoala ,am invatat despre cele trei genuri literare:genul liric (poezia), genul epic (proza), genul dramatic (teatru).
Si cu aceast precizare ,trecem mai departe. Carti de Beletristica online gratis
Adevarul este ca exista foarte multe stiluri literare si ne imbogatim permanent cu scriitori inovatori.
Dar, azi caut sectorul de Beletristica. Vreau sa vad ce a mai aparut la sectorul de Literatura Romana, apoi voi merge la cel de Literatura straina.
Haideti cu mine,veti gasi carti de actiune, politiste, science-fiction, istorice, de dragoste, horror, de spionaj, umoristice si alte genuri.

Literatura beletristica se adreseaza tuturor, de la mare la mic, de la cei cu multe studii postuniversitare, la cei care citesc silabisind. Este pentru toate gusturile, mintile, sexele, nationalitatile. Ne relaxam, ne amuzam, ne plimbam imaginar in tari si lumi diferite. Librariile, clasice sau virtuale,  paginile de internet ale iubitorilor de carte va asteapta, prieteni! Carti de Beletristica online gratis - Articol scris de Brindusa Mihai

Postări populare