Totul despre freelancer

Afla acum totul despre cum sa fii un freelancer bun

Guest Post-uri

Poti publica si tu guest posturi. Iti ofer un mod eficient de promovare. Contacteaza-ma acum.

Articole interesante

Citeste acum cele mai interesante articole de pe blog

Lumea digitala

Descopera prin intermediul blogului lumea digitala. Atentie, s-ar putea sa-ti placa.

Pas galant


Măreția omului

"Ceea ce contează este acea minoritate de oameni care creează opere de artă sau de gândire, iniţiatorii de religii sau marii oameni de stat. Aceşti puţini indivizi excepţionali sunt aceia care ne permit să ne facem o idee despre măreţia omului." citat din Karl Popper

Viermii de mătase

"Este vorba despre viermii de mătase, nu este o greşeală." definiţie de Oscar Wilde

De vis, de lux


Rouă blondă


Foto: http:/olpictures.ru

Este o rușine

"Este o ruşine pentru omenire că există unii ce gândesc mai nechibzuit decât un vierme; viermele îşi pregăteşte moartea construindu-şi un sicriu de mătase, nu ca să dispară în el, ci să învie într-o aeriană viaţă de fluture." citat din Origen

Cea mai rentabilă afacere

Discutam în primăvara aceasta cu o amică despre idei de afaceri și s-a ridicat o problemă: care este cea mai rentabilă afacere?
Bineînțeles că a fost o discuție pe cinste, venind cu tot felul de argumente pro și contra despre mica afacere care încercam să o punem pe picioare - imaginar, desigur.
Domeniile au fost variate: agricultură, social media, speaker, construcții și așa mai departe. Ei bine, după câteva confruntări, ne-am dat seama că de fapt, trebuia să răspundem la întrebarea: Pentru cine?
Cea mai rentabilă, cea mai bună afacere, pentru cine? Pentru clienți? Pentru angajați? Pentru lider? Pentru colaboratori? 
Pentru toți! 
Indiferent de tipul activității afacerii, înainte de a o pune pe picioare, va trebui să îți pui o serie de întrebări și probleme, cărora dacă nu le găsești răspunsuri și soluții, înseamnă că mai trebuie să te documentezi. 

În ultimii cinci ani, numărul de freelanceri din România, a crescut enorm, sesizând totodată un număr impresionant de liberi profesioniști care se gândesc să pornească o afacere, pentru simplu fapt că independenți, vânzările i-au mulțumit. Însă aceștia omit un aspect foarte important când vine vorba de afacere. Responsabilitatea. Nu e deloc să fii responsabil cu tine. Dar cu o echipă? Cum o motivezi? Un salariu atractiv nu va fi suficient. Bineînțeles, prin educație și formare, se poate bifa acest aspect. Cum îți vei promova afacerea? Clienții vechi ar putea fi reticenți când se lovesc de TVA. Cu un contract de colaborare, e mai simplu, nu-i așa? Publicitatea este esențială, vrem ori nu. 
Revenind la miezul discuției, cea mai rentabilă afacere, indiferent de domeniul său de activitate, este cea care cu ajutorul unor investiții minime, va fi capabilă să genereze profituri mari, având deja un segment de piață favorabil. 
Și pentru că am pomenit de publicitate, am găsit un lucru interesant care vi-l recomand cu căldură și din care puteți afla cum să aduceți un plus de valoare afacerii dumneavoastră, cu ajutorul promovării, citind povestea unui om de afaceri, la un pas de a da faliment, dar care în prezent a reușit să obțină o bază de clienți, de invidiat! 


Foto: olap.com

Pentru pasionați


Foto: http://www.motortrend.com/roadtests/coupes/1501_2016_acura_nsx_first_look/photo_34.html

Gelozia şi dragostea?

"Gelozia şi dragostea? O să încerci cândva aceste două sentimente; inima dumitale încă doarme şi aşteaptă pe cel menit s-o trezească. Îţi închipui că toată viaţa vei pluti pe valuri tot atât de liniştite ca şi acelea pe care a alunecat acum tinereţea dumitale. Te laşi legănată de unde, cu ochii închişi şi urechile astupate. Nu vezi stâncile ce se înalţă din valuri şi nici vâltorile ce le spumegă la picioare... Într-o zi vei ajunge la o strâmtoare presărată cu stânci primejdioase şi acolo întregul curent al vieţii ţi se va sfărâma între vârtejurile furioase, în spumă şi vuiet. Atunci, vei fi sfărâmată şi prefăcută în pulbere de vârfurile tăioase ale stâncilor, fie că te vei vedea ridicată de vreun val puternic şi aruncată pe ape mai liniştite." Charlotte Bronte în Jane Eyre