Totul despre freelancer

Afla acum totul despre cum sa fii un freelancer bun

Guest Post-uri

Poti publica si tu guest posturi. Iti ofer un mod eficient de promovare. Contacteaza-ma acum.

Articole interesante

Citeste acum cele mai interesante articole de pe blog

Lumea digitala

Descopera prin intermediul blogului lumea digitala. Atentie, s-ar putea sa-ti placa.

Te-ai întrebat vreodată câte biblioteci se află în România?

În ciuda faptului că bibliotecile online au invadat Internetul și sunt foarte multe persoane care citesc cărți prin intermediul dispozitivelor mobile cu o dorință parcă macabră de a devora cât mai multe pagini, mai sunt și persoane care adoră să viziteze bibliotecile orășene, județene sau chiar naționale. Bineînțeles că bibliotecile naționale, universitare, inclusiv biblioteca Metropolitană sunt foarte des frecventate datorită nevoii de documentație, a evenimentelor care se desfășoară în aceste instituții, dar și pentru a lectura.
lista de biblioteci

Te-ai întrebat vreodată câte biblioteci se află în România? Bibliocarti.com și-a pus această întrebare și au început să facă diferite cercetări pentru a construi o listă cu toate bibliotecile din România. Aici găsești o listă de biblioteci care cuprinde aproximativ toate bibliotecile din țară și nu numai. Lista cuprinde mii de biblioteci comunale, orășene, județene, inclusiv din Iași și Chișinău. După ore în șir de muncă în care sudoarea își făcuse apariția pe fruntea fierbinte de la oboseală, a fost realizată cea mai mare listă de biblioteci care cuprinde și adresele unde se situează acestea, devenind astfel cea mai importantă sursă de orientare și ghidare a persoanelor pasionate de lectură și care au nevoie de o sursă de documentare. Lista poate fi de un real ajutor inclusiv bibliotecarilor, profesorilor, editurilor și librăriilor.
Având în vedere că lista de biblioteci este într-o continuă dezvoltare, avem nevoie de ajutorul tău pentru a ne ajuta să completăm lista cu biblioteci care nu sunt menționate, să oferim mai multe informații despre bibliotecile menționate deja și de ce nu, cu o prezentare a fiecărei biblioteci. Așadar, invităm persoanele care frecventează biblioteci, bibliotecarii și cititorii să contribuie la completarea listei.
Deși unora persoane li se pare probabil demodat să frecventeze aceste instituții sau inutil, sunt totuși persoane care au nevoie de ele, iar Internetul nu le vine în ajutor mereu. Avem nevoie de biblioteci cu oameni în ele, avem nevoie de un echilibru între bibliotecile online și cele din orașul fiecăruia.
Despre bibliocarti.com
Bibliocărți este o bibliotecă online care are la bază o comunitate pasionată de lectură care scriu despre cărțile citite și împărtășesc între ei experiențe plăcute. Prin intermediul site-ului sunt oferite cărți gratuite, iar utilizatorii pot vinde, dona, cumpăra sau face schimb de cărți utilizând platforma pieței online a site-ului. 

Imagini interesante cu biblioteci

Îți prezint o listă de fotografii interesante cu biblioteci care sper să îți placă și dacă vrei, pentru mai multe imagini cu biblioteci, click pe link.
Imagini biblioteci

Imagini biblioteci

Imagini biblioteci

Imagini biblioteci

Mărgineanu de Mihail Soare

Orice demers biografic începe, de regulă, cu „s-a născut…”, trecând apoi prin toate fazele, reale sau doar închipuite ale vieții respectivului subiect. Dar asta nu e o astfel de întreprindere, din două motive:

1. le-ar știrbi din strălucire abia lansatelor memorii ale lui Ion Iliescu (despre Coana Leana am înţeles că a scris în cărţoiul său cât o cărămidă țigănească făcută din chirpici, sunt sigur că şi despre mineri, dar pesemne că într-o tentă ficţională, marqueziană, dintr-un film văzut doar de el, noi, toți ceilalți, uitându-ne, ca fraierii, la altul) și ne-ar înfiera cu mânie proletară

2. Mărgineanu n-are nevoie de așa ceva, neinteresând pe nimeni cv-ul său, lumea luându-l aşa cum este – tulburător de normal (cu toate că a vorbi de normalitate în preajma lui pare ușor deplasat) şi dând pe dinafară de atâta prietenie, a cărei vocaţie îi supune ingenuitatea de copil uitat prin cotloanele unei contemporaneități din cale-afară de îmbătrânite. Citește articolul Mărgineanu de Mihail Soare integral.