Totul despre freelancer

Afla acum totul despre cum sa fii un freelancer bun

Guest Post-uri

Poti publica si tu guest posturi. Iti ofer un mod eficient de promovare. Contacteaza-ma acum.

Articole interesante

Citeste acum cele mai interesante articole de pe blog

Lumea digitala

Descopera prin intermediul blogului lumea digitala. Atentie, s-ar putea sa-ti placa.

Colaborari freelanceri

Suntem deschişi la colaborări între freelanceri şi clienţi, atâta timp cât orice tip de colaborare nu poate fi decât constructivă şi să genereze un oarecare beneficiu!

Fie că este vorba de colaborări de scurtă sau lungă durată, de muncă în echipă de freelanceri sau că vrei să recomanzi Beto Freelacer, poţi folosi secţiunea de contact unde putem discuta despre orice tip de colaborare sau poţi să copiezi oricare din link-urile de mai jos la tine pe site-blog!

<a title="Portofoliul lui Beto Freelancer, Content writer, Designer" href="http://freelancer-beto.blogspot.ro/">Freelancer BeTo</a>
SAU
<a href="http://freelancer-beto.blogspot.ro/"><img title=" Portofoliul lui Beto Freelancer, Content writer, Designer" src="http://i46.tinypic.com/5miv40.png" alt="Freelacer BeTo" /></a>

Beto îţi mulţumeşte că îl susţii şi îi apreciezi munca fie şi printr-un simplu Share
____________________________________________________________________________
Eşti freelancer? Lucrezi pe internet şi ai nevoie de clienţi?

Dacă ai nevoie de clienţi lasă un anunţ aici în secţiunea de comentarii în care îţi faci o mică prezentare a ta şi a serviciilor tale şi o adresă de contact.

[exemplu: Sunt X, designer şi realizez bannere, logo-uri, pentru suma ... într-un timp relativ scurt. Puteţi arunca o privire peste www. portofoliul meu .ro sau mă puteţi contacta la adresamea@domeniu.ro pentru mai multe detalii]
*menţionează cât timp este valabil anunţul tău şi oferă cât mai multe informaţii care crezi că  sunt relevante pentru potenţialii clienţi.

Ei vor vedea anunţul/comentariul tău şi dacă sunt interesaţi te vor contacta cu siguranţă.

Guest Post

Scrie un Guest Post gratuit pe Beto Freelancer!

Ce este un guest post?
-cunoscut şi ca advertorialul celor săraci, un guest post este un articol scris de către o pesoană şi publicat pe un alt site sau blog cu scopul de a promova propriul site, un produs sau pur şi simplu scris doar de plăcere.

Unde pot publica un guest post?
-într-adevăr sunt puţine site-uri care oferă posibilitatea de a scrie şi publica un guest post, iar printre cele care oferă acest lucru, sunt foarte limitate, trebuie scrise doar pe anumite nişe, nu ai voie să introduci mai mult de 1 link ancorat, însă eu încerc să ofer această posibilitate!

Cum poţi publica un guest post? 
-pentru a putea fi publicat articolul şi să beneficiezi de pe urma calităţii sale, am decis să ofer minimul de reguli care trebuie respectate pentru a fi aprobat! Nu sunt grele şi dacă sunt respectate, oferă doar avantaje!

Articolul:
-să fie unic, să nu se regăsească pe alte site-uri
-să conţină minim 300 de cuvinte şi conţinutul să nu facă referire la rasism, etc lucruri de genu, neplăcute!
-să aibă un titlu şi conţinut adecvat, corect gramatical, aranjat, opţional şi recomandat chiar şi o imagine!
-poate conţine cuvinte cheie şi 2 link-uri ancorate, optimizate seo, meta-tag-uri.
-să conţină şi numele celui care a scris guest postul care va fi trecut la sfârşitul articolului.
-de preferat să fie în temă cu Beto Freelancer

-va fi păstrat pe Beto Freelancer fără a fi şters, modificat sau alte lucruri, atâta timp cât blogul există
-este adăugat şi distribuit manual pentru a putea oferi calitatea maximă şi necesară al articolului
-se pot publica maxim 2 articole pentru un blog
-se pot refuza articolele care nu respectă minimul de reguli şi par a fi necorespunzătoare.
-fiecare articol se trimite prin formularul de contact şi la scurt timp primeşti un mail de confirmare cu publicarea guest-post-ului.
-articolele se găsesc în categoria  Guest PostPromovare

Sunt un "blogger" care se ocupă cu creearea, indexarea, optimizarea şi promovarea unui blog, inclusiv designul său, unic şi personalizat, prin diferite tehnici naturale şi organice precum SEO, care permite afişarea lui în motoarele de căutare şi obţinerea unui trafic de vizitatori şi eventual potenţiali clienţi, în funcţie de scopul blogului. Dacă ai nevoie doar de unul dintre servicii sau toate ca un proiect, foloseşte secţiune de contact şi vedem cum te pot ajuta.


Chiar dacă un blog sau un site este bine optimizat, asta nu înseamnă ca nu trebuie şi promovat! Dimpotrivă, trebuie promovat prin reclamă şi reţelele sociale şi nu doar atât. Pot fi create o mulţime de campanii de promovare a site-ului tău, promovare care va genera mai mulţi potenţiali clienţi, dar şi o promovare a fiecărui produs în parte!

Priveşte-ţi site-ul sau blogul ca pe un produs oarecare! Ce este special la el? Cât de mult vrei să ştie lumea de produsul tău? Ce poate obţine lumea de la el şi cât de bine vrei să îl promovezi?
Pentru afacerea ta online, acesta ar fi ultimul pas de făcut ca ea să meargă ca unsă, însă promovarea trebuie gândită şi făcută în aşa fel încât să se menţină fierbinte pe o perioadă cât mai lungă de timp.

Optimizare

Sunt un "blogger" care se ocupă cu creearea, indexarea, optimizarea şi promovarea unui blog, inclusiv designul său, unic şi personalizat, prin diferite tehnici naturale şi organice precum SEO, care permite afişarea lui în motoarele de căutare şi obţinerea unui trafic de vizitatori şi eventual potenţiali clienţi, în funcţie de scopul blogului. Dacă ai nevoie doar de unul dintre servicii sau toate ca un proiect, foloseşte secţiune de contact şi vedem cum te pot ajuta.


Optimizarea unui blog sau a unui site de multe ori dă dureri de cap oamenilor, după ce a fost creat şi indexat, el trebuie optimizat atât pentru oameni cât şi pentru motoarele de căutare. Deci este esenţial un echilibru între cele două, iar modurile prin care îl optimizăm diferă de la caz la caz.

Dacă vrem ca afacerea să meargă bine în mediul online, nu trebuie deloc neglijat acest factor. Chiar dacă investim anumiţi bani în asta, ştim că pe viitor putem avea mulţi clienţi care vor cumpăra serviciile sau produsele noastre. Să ne apucăm de capul nostru să optimizăm singuri, necesită timp şi dureri de cap, de multe ori optimizarea se poate face prost şi trebuie să luăm totul de la capăt. Optimizarea unei pagini web poate ţine şi de design şi de link-urile interne, deci sunt foarte mulţi factori care au un rol esenţial în acest pas.

Indexare

Sunt un "blogger" care se ocupă cu creearea, indexarea, optimizarea şi promovarea unui blog, inclusiv designul său, unic şi personalizat, prin diferite tehnici naturale şi organice precum SEO, care permite afişarea lui în motoarele de căutare şi obţinerea unui trafic de vizitatori şi eventual potenţiali clienţi, în funcţie de scopul blogului. Dacă ai nevoie doar de unul dintre servicii sau toate ca un proiect, foloseşte secţiune de contact şi vedem cum te pot ajuta.După creearea unui blog sau site, cel mai important factor este indexarea lui. În motorul de căutare Google se foloseşte cel mai des indexare, datorită faptului că în special la noi în România e cel mai folosit.
Eficient ar fi ca Google să indexeze toate paginile, dar până să ajungă roboţeii la tot sitemapul poate dura între câteva ore sau chiar luni întregi.  Înscrierea în directoare a fost un mod eficient de a indexa mai rapid prima pagină a unui blog, acum dacă ele sunt folosite într-un mod bun, mai poate fi bun, nu trebuie cantitate ci calitate!

Indexarea trebuie să pară cât mai naturală, orice link extern care face trimitere spre pagina ta web dacă este eficientă, fie printr-un blogroll sau un advertorial va face ca rezultatele să fie mai bune şi mai rapide. Căutarea site-ului tău sau a blogului pe Google va apărea mai sus printre primele rezultate ceea ce înseamnă că Google îl va putea vedea. Cu cât indexarea este mai bună cu atât optimizarea lui va fi mai eficientă.

Creeare

Sunt un "blogger" care se ocupă cu creearea, indexarea, optimizarea şi promovarea unui blog, inclusiv designul său, unic şi personalizat, prin diferite tehnici naturale şi organice precum SEO, care permite afişarea lui în motoarele de căutare şi obţinerea unui trafic de vizitatori şi eventual potenţiali clienţi, în funcţie de scopul blogului. Dacă ai nevoie doar de unul dintre servicii sau toate ca un proiect, foloseşte secţiune de contact şi vedem cum te pot ajuta.


Creearea unui web site sau blog este primul pas important care pe parcurs poate afecta, dacă nu este gândit totul dinainte. Chiar dacă este cu scopul de a dezvolta o afacere sau pur şi simplu să scrii în propriul tău jurnal online, el este oglinda ta! Aşa om, aşa blog!
Deci contează numele/link-ul, website-ului, care trebuie ales foarte bine, locul unde va fi hostat şi platforma pe care va rula blogul sau site-ul!

În cazul în care optezi pentru creearea unui blog pe platformă gratuită, de multe griji te-ai scăpat, dar ştii că ce e gratis nu este întotdeauna şi bun. Dar depinde şi scopul blogului!
Urmează felul în care arată blogul, designul său, joacă un rol la fel de important, el trebuie să aibă un echilibru, să fie cât mai simplu de utilizat, dar să conţină totuşi instrumentele necesare pentru un vizitator.

Să ruleze uşor orice pagină, orice script sau widget, până şi combinaţia de culori este importantă pentru ca orice cititor să se simtă confortabil. Cel mai important este ca pentru începători fie chiar şi pe domenii  gratuite, că durează foarte mult până vei învăţa din eşecurile şi experimentele unui blog şi site, de aceea e bine să apelaţi la cineva care a greşit îndeajuns încât să înveţe aceste lucruri. Freelancer

Flyere Fluturaşi

Sunt un grafician care se ocupă cu realizarea designului pentru imaginea vizuală şi materiale publicitare, precum flyere, coperte de cărţi, cărţi de vizită, artwork, postere, broşuri, afiş, pliante, unice şi personalizate.
Dacă ai nevoie de realizarea designului pentru un flyer, foloseşte secţiunea de contact şi vedem cum te pot ajuta.
    Flyer-ul este cel mai rapid mod de a promova o afacere, de a anunţa o ofertă, dar şi cea mai ieftină modalitate, acordat gratuit trecătorilor pentru a putea fi informaţi de ceea ce doriţi să le comunicaţi! 
    Promovarea în offline este un mod foarte bun, însă ştim cu toţii că de cele mai multe ori, împărţirea fluturaşilor pare ceva învechit şi trecătorii nu sunt prea interesaţi, chiar dacă aceştia îl iau în mână doar de dragul de a nu ne refuza, flyer-ul sau fluturaşul, apoi se regăseşte în primul coş de gunoi.

    Decât dacă...apelaţi la un freelancer care oferă un design foarte diferit faţă de cele ''standard''  încât acesta să fie foarte atractiv şi să stârnească un interes!
    Ele sunt un instrument de advertising eficient şi ieftin, însă felul în care transmitem un mesaj contează foarte mult, la fel şi modul în care este proiectat flyer-ul, înainte de a trimite macheta spre tipografie!
Vezi mai multe detalii Design Beto sau Portofoliu Freelancer
Flyer Fluturas

Pliante

Sunt un grafician care se ocupă cu realizarea designului pentru imaginea vizuală şi materiale publicitare, precum pliante, coperte de cărţi, cărţi de vizită, artwork, postere, broşuri, afiş, flyere, unice şi personalizate.
Dacă ai nevoie de realizarea designului pentru un pliant, foloseşte secţiunea de contact şi vedem cum te pot ajuta.
    Pliantul are ca scop informarea trecătorilor care pot deveni potenţiali clienţi printr-un anumit mesaj sau ofertă, deci are ca scop promovarea firmei sau produsului tău. Dar dacă ne punem în locul trecătorilor, observăm că suntem bombardaţi zilnic cu astfel de pliante şi refuzăm să le primim, sau le primim şi după o scurtă privire, le aruncăm! 

    Asta se întâmplă datorită faptului că nu vedem ceva nou, ceva atrăgător care să ne impresioneze şi să ne determine să aflăm mai multe despre firma care ne este prezentată, unde pe un pliant trebuie să vedem informaţii despre campanie, despre firmă, scopul campaniei, publicul ţintă, o motivaţie pentru care ei ar trebui să se implice, cum ne pot găsi, ce alte detalii să le oferim?

Toate aceste informaţii sunt esenţiale pentru un pliant, însă acestea contează foarte mult şi cum sunt expuse!
Dacă aspectul unui pliant este diferit şi unic, şansele ca el să fie atractiv pot fi mult mai mari.
Vezi mai multe detalii Design Beto sau Portofoliu Freelancer
Pliante

Afise

Sunt un grafician care se ocupă cu realizarea designului pentru imaginea vizuală şi materiale publicitare, precum afişe, coperte de cărţi, cărţi de vizită, artwork, postere, broşuri, pliante, flyere, unice şi personalizate.
Dacă ai nevoie de realizarea designului pentru un afiş, foloseşte secţiunea de contact şi vedem cum te pot ajuta.
Majoritatea persoanelor care organizează un eveniment, obişnuiesc să îşi realizeze singuri afişele, dar asta este o mare greşeală, dacă nu au experienţă în domeniu. Rezultatele se pot vedea după succesul evenimentului. Şi majoritatea confundă un afiş cu un anunţ, o altă mare greşeală pentru că nu este tot una.


Un freelancer te poate ajuta întotdeauna, el ştie că ceea ce realizează trebuie să se adreseze unui grup ţintă de oameni, să transmită prin afiş un mesaj clar fără prea mult text, prea multe culori, fonturi şi imagini, fie că e vorba de mediul online sau offline, el trebuie să atragă atenţia.
El ştie cum să scoată în evidenţă un afiş şi chiar să facă mai multe versiuni pentru un mediu diferit, pentru mai multe categorii de oameni, în cazul în care e nevoie.
Vezi mai multe detalii Design Beto sau Portofoliu Freelancer

Postere

Sunt un grafician care se ocupă cu realizarea designului pentru imaginea vizuală şi materiale publicitare, precum postere, coperte de cărţi, cărţi de vizită, artwork, broşuri, afiş, pliante, flyere, unice şi personalizate.
Dacă ai nevoie de realizarea designului pentru un poster, foloseşte secţiunea de contact şi vedem cum te pot ajuta.

Posterul are un rol important datorită faptului că este expresia grafică a unei idei care îi este comunicată unui public. Aşadar cu scopul de promovare, e folosit şi în publicitate.
Ca un instrument al comunicării, el trebuie să vândă un produs sau o idee.

Aşadar realizarea sa, poate afecta sau susţine ideea sau produsul, lucru care nu trebuie deloc neglijat, un freelancer ştie cum să păstreze echilibrul său şi într-un mod clar şi emoţionant să transmită exact mesajul, care e nevoie să ajungă prin intermediul său la un public, fie că tipul de poster e pentru film, concert, eveniment, muzică, etc.
Posterul are o influenţă mare asupra comunicării unui mesaj care doreşte să informeze un număr cât mai mare de oameni care pot fi interesaţi de masajul foarte clar, puternic şi pertinent.
Vezi mai multe detalii Design Beto sau Portofoliu Freelancer

Artwork


Sunt un grafician care se ocupă cu realizarea designului pentru imaginea vizuală şi materiale publicitare, precum artwork, coperte de cărţi, cărţi de vizită, postere, broşuri, afiş, pliante, flyere, unice şi personalizate.
Dacă ai nevoie de realizarea designului pentru un artwork, foloseşte secţiunea de contact şi vedem cum te pot ajuta.

Coperte Carti

Sunt un grafician care se ocupă cu realizarea designului pentru imaginea vizuală şi materiale publicitare, precum coperte de cărţi, cărţi de vizită, artwork, postere, broşuri, afiş, pliante, flyere, unice şi personalizate.
Dacă ai nevoie de realizarea designului pentru o copertă de carte, foloseşte secţiunea de contact şi vedem cum te pot ajuta.

Eşti în pragul publicării cărţii tale, dar ai nevoie de o copertă pentru carte?
Poţi apela la un grafician freelancer care o să te ajute!
De ce să nu îţi faci coperta separat şi să îi acorzi o deosebită atenţie?

Coperta unei cărţi este la fel de importantă ca şi titlul cărţii, argument care ar trebui să contrazică ,,nu judeca cartea după copertă

Coperta face parte din carte, deci şi ea trebuie tratată ca atare, trebuie să reprezinte toate ideiile şi conţinutul cărţii, să ilustreze foarte bine acţiunea. Iar în plus, sunt persoane care aleg o carte doar pentru ilustraţia ei, pentru că dă bine în raft! Aşadar şi coperta poate fi un motiv în plus pentru a aprecia o carte, dar nu neaparat asta e problema! Omul citeşte o carte indiferent că îi place sau nu coperta, dar cu siguranţă dacă îi place, va fi mult mai mulţumit.

Ele au rolul de a creea un impact vizual al titlului şi deseori prin copertă sunt scoase cărţile în evidenţă şi atrage atenţia. Chiar şi pentru cărţile digitale, pe internet, ele trebuie să îşi joace rolul, pentru că atunci când ne gândim la o carte, ne aducem aminte în primul rând de copertă, ea fiind cărarea spre călătoria cărţii.
Vezi mai multe detalii Design Beto sau Portofoliu Freelancer

Carti de vizita

Sunt un grafician care se ocupă cu realizarea designului pentru imaginea vizuală şi materiale publicitare, precum cărţi de vizită, coperte de cărţi, artwork, postere, broşuri, afiş, pliante, flyere, unice şi personalizate.
Dacă ai nevoie de realizarea designului pentru o carte de vizită, foloseşte secţiunea de contact şi vedem cum te pot ajuta.

Cartea de vizită e mai mult decât o simplă hârtie cu date de contact, ea trebuie să cuprindă o mulţime de elemente care împreună creează o senzaţie specială persoanei căreia îi este înmânată.

Majoritatea persoanelor care au o firmă şi nu numai, pretind că ştiu să îşi realizeze singuri o carte de vizită, întocmai pentru a face o economie, deşi asta e o prostie, ar trebui să apeleze la un grafician pentru asta, pentru că dacă o carte de vizită nu este realizată corespunzător, ea poate aduce efecte negative asupra imginei.

Cărţile de vizită trebuie să ofere în primul rând detalii, informaţii şi să transmită un mesaj cât mai clar despre un om sau firmă! Însă modul prin care acestea sunt transmise, trebuie să fie diferite, să ofere încredere, plăcere şi atracţie.
Cartea de vizită trebuie să fie uşor memorabilă şi să răspundă tuturor întrebărilor unui potenţial client, încât acesta să fie determinat să facă o vizită, o acţiune, să cumpere produsul sau serviciul de care are nevoie, conştient că al tău este cel potrivit dintre alte o mie.
Vezi mai multe detalii Design Beto sau Portofoliu Freelancer

Logo-sigla

Sunt un grafician şi mă ocup cu realizarea paginilor web, dar şi pentru produse separat, precum logo-uri/sigla, bannere, antet-uri, icoane web şi butoane web, unice şi personalizate.
Dacă ai nevoie de o siglă, de un logo nou sau pur şi simplu doreşti mici modificări pentru a fi mai aspectuos, mă poţi contacta folosind secţiunea de contact şi te ajut cu plăcere.


    Sigla sau Logograma sunt simboluri care reprezintă un anumit lucru, care se regăseşte peste tot, în mass media, reviste, ziare, cărţi, pereţi, etc. Au rolul de a face un anumit produs sau serviciu, remarcat prin autenticitate, consistenţă, emoţii, interactivitate, creativitate, caracter, culoare şi alţi factori care reflectă brandul.
    Indiferent în ce domeniu sunt folosite siglele sau logo-urile, ele trebuie să reprezinte printr-o imagine vizuală  ceea ce simbolizează firma ta, produsul sau orice are nevoie de un brand.

O siglă sau un logo trebuie să fie uşor de reţinut de către un vizitator sau chiar potenţial client, să-i denote o stare cât mai plăcută şi o mare încredere, unică şi inspirabilă care să se diferenţieze de alţi posibili concurenţi şi să transmită un mesaj.
Vezi mai multe detalii WebDesign Beto sau Portofoliu Freelancer.
Sigla Logo<title> <meta name="keywords" content="Freelancer, webdesign, logo, sigla, banner, antet, Template, icoane web, butoane web"/> <meta name="author" content="Beto"/> <meta name="language" content="ro"/>

Icoane Butoane Web

Sunt un grafician şi mă ocup cu realizarea paginilor web, dar şi pentru produse separat, precum icoane web, butoane web, antet-uri, bannere, logo-uri, unice şi personalizate.
Dacă ai nevoie de butoane sau icoane web noi şi personalizate mă poţi contacta folosind secţiunea de contact şi te ajut cu plăcere.
   Atât icoanele web cât şi butoanele sunt nişte produse foarte importante în utilizarea unui website, unui joc sau a unui program, spre exemplu ştim cu toţii că butonul acesta  simbolizează play/pornire, care se regăseşte până şi pe telefoane şi alte aparate, deci ne putem imagina cât de importante sunt ele! 
   La fel şi icoanele web au o mare importanţă şi sub foarte de folosite, precum f de la Facebook sau t de la Twitter, însă de cele mai multe ori, când dorim să fim unici, avem nevoie de ceva personalizat! 
   Devine plictisitor şi sec să vedem aceleaşi butoane şi icoane, chiar dacă ele par a fi lucruri mărunte pe toate site-urile sau blogurile, aşa că încercăm să oferim ceva unic prin personalizarea designului lor. 

   Acestea pot fi mult mai atrăgătoare şi impresionante mai ales la prima vedere, care determină utilizatorul să revină cel puţin a doua oară pe site datorită aspectului nou care îi este oferit, având senzaţia că este diferit, deosebit cel puţin printr-o altă culoare! Cele gratuite sunt şi ele frumoase, însă trebuie să ţinem cont că ele sunt accesibile oricui şi folosite de foarte multă lume. Butoane si icoane web<title> <meta name="keywords" content="Freelancer, webdesign, logo, sigla, banner, antet, Template, icoane web, butoane web"/> <meta name="author" content="Beto"/> <meta name="language" content="ro"/>
Vezi mai multe detalii WebDesign Beto sau Portofoliu Freelancer.

Banner

Sunt un grafician şi mă ocup cu realizarea paginilor web, dar şi pentru produse separat, precum bannere, antet-uri, logo-uri, icoane web şi butoane web, coperte Facebook, unice şi personalizate.
Dacă ai nevoie de un banner nou sau pur şi simplu doreşti mici modificări pentru a fi mai aspectuos, mă poţi contacta folosind secţiunea de contact şi te ajut cu plăcere.Bannerul este un mijloc bun de a face publicitate, el reprezintă imaginea companiei şi este foarte important ca el să conţină într-un mod cât mai simplu toate informaţiile de care este nevoie pentru ca un vizitator să acceseze website-ul interesat de ceea ce va găsi prin intermediul bannerului.

Un banner trebuie să fie cât mai atrăgător, având la dispoziţie în jur de 3 secunde pentru a face o impresie bună şi a cointeresa potenţialul client, pentru că scopul său este de a aduce un oarecare profit, să atragă clienţii. El reflectă în esenţă oferta site-ului care se găseşte la partenerii şi colaboratorii săi, pe baza imaginilor şi textului care creează o imagine cât mai bună! Deşi se găsesc multe site-uri care creează automat bannere, acestea nu sunt deloc profesioniste şi majoritatea păstrază peste banner o semnătură, mai exact link-ul site-ul prin care a fost creat un banner. Ceea ce nu este deloc plăcut!
Vezi mai multe detalii WebDesign Beto sau Portofoliu Freelancer.
Banner site blog<title> <meta name="keywords" content="Freelancer, webdesign, logo, sigla, banner, antet, Template, icoane web, butoane web"/> <meta name="author" content="Beto"/> <meta name="language" content="ro"/>

Antet si coperta Facebook

Sunt un grafician şi mă ocup cu realizarea paginilor web, dar şi pentru produse separat, precum antet-uri, coperte Facebook, bannere, logo-uri, icoane web şi butoane web.
Dacă ai nevoie de un antet nou sau pur şi simplu doreşti mici modificări pentru a fi mai aspectuos, mă poţi contacta folosind secţiunea de contact şi te ajut cu plăcere.Antet-ul este primul lucru care îl vede un vizitator atunci când accesează un website, aşadar el este primul care oferă o imagine vizuală asupra conţinutului său, asupra produsului sau asupra identităţii sale.

Cum trebuie să fie un antet? Unic! De obicei un template free este folosit de foarte multă lume, aşadar aceeaşi imagine se regăseşte pe foarte multe bloguri sau site-uri ceea ce nu este recomandat.
Ce trebuie să ofere un antet? El trebuie să ofere încredere, creativitate, să fie inspirabil şi să simbolizeze întregul site!

El trebuie să conţină informaţiile necesare pentru recunoaşterea brandului, precum numele, descrierea şi datele de contact, la o dimensiune potrivită care să nu cuprindă foarte mult spaţiu din pagina blogului sau a siteului. Dar asta nu este neaparat o regulă.
Prima impresie contează extrem de mult, de aceea acest lucru este foarte important.

Coperta pentru Facebook, îmi permit să o adaug tot în această categorie, datorită faptului că foarte multă lume foloseşte antet-ul şi pe Facebook, ca şi copertă, unde la fel este imporantă imaginea profilului de Facebook, indiferent că pagina reprezintă un produs sau doar o identitate.
Tot mai mulţi oameni caută graficieni care să realizeze antet-uri şi coperte de Facebook, datorită faptului că acestea asemenea unei sigle, simbolizează conţinutul paginii şi este foarte important, mai ales că pe Facebook  foarte multă lume poate accesa profilul sau pagina, iar ei trebuie să fie impresionaţi pentru a reveni!
Vezi mai multe detalii WebDesign Beto sau Portofoliu Freelancer.
Coperta Facebook, Antet<title> <meta name="keywords" content="Freelancer, webdesign, logo, sigla, banner, antet, Template, icoane web, butoane web"/> <meta name="author" content="Beto"/> <meta name="language" content="ro"/>

Template

Sunt un grafician şi realizez layout-uri şi template-uri pentru pagini web, unice şi personalizate, doar web design, sau doar anumite produse precum bannere, antet-uri, logo-uri, fundale, etc. Dacă ai nevoie să îţi recondiţionezi website-ul, să faci mici modificări, îmbunătăţiri sau pur şi simplu unul nou, putem discuta folosind secţiunea contact şi vedem cum te pot ajuta.În construcţie-în curând!

Tehnoredactare

Sunt un copywriter independent şi mă ocup cu scrierea, recenzierea şi tehnoredactarea oricărui tip de document şi conţinut unic, corect gramatical şi cât mai aspectuos.
Pot realiza serviciul dorit, precum articole, advertoriale, comunicate de presă, publicitate, postări pentru blog sau site, cărţi electronice şi tot ceea ce poate intra în categoria unui scriitor, păstrând însă drepturile de autor.
Pentru că un document trebuie să arate cât mai bine, tehnoredactarea este soluţia şi dacă ai nevoie de tehnoredactare, corectare sau rescrierea unui document, foloseşte secţiunea contact şi spune-mi cu ce pot să te ajut.

    Tehnoredactarea computerizată este un alt factor important în (re)scrierea şi corectarea unui articol, lucrări de licenţă, doctorate, manuscrise-cărţi, referate şi alte proiecte, fiind arta îmbunătăţirii aspectului unui text în care intră mai multe puncte de la inserarea de diacritice până la inserarea de tabele.

     Avantajul tehnoredactării computerizate este în primul rând este datorată timpului scurt în care se poate face aşezarea în pagină, includerea de formule şi alte schiţe, lucruri care pot provoca mari dureri de cap dacă timpul sau experienţa pe calculator este limitată!
     Orice text scris trebuie să intre în procesul de corectare şi tehnoredactare pentru a obţine un document cât mai frumos, cât mai corect, cât mai aspectuos, pentru a putea evidenţia profesionalismul, proces care nu trebuie deloc neglijat.
Vezi mai multe detalii Writing Beto sau Portofoliu Freelancer.

Rescriere Corectare

Sunt un copywriter independent şi mă ocup cu scrierea si traducerea în engleză a oricărui tip de document şi conţinut unic, corect gramatical şi cât mai aspectuos.
Pot realiza serviciul dorit de rescriere sau corectare, pentru articole, advertoriale, comunicate de presă, publicitate, postări pentru blog sau site, cărţi electronice şi tot ceea ce poate intra în categoria unui scriitor şi corector, păstrând însă drepturile de autor.
Dacă ai nevoie de ajutor pentru rescriere sau corectare, foloseşte secţiunea contact şi spune-mi cu ce pot să te ajut.

    Uneori timpul sau experienţa nu ne perimte să rescriem sau să corectăm un articol-advertorial, sau pur şi simplu nu ştim cum să aduci îmbunătăţiri unui text, iar o privire din exterior de multe ori este mult mai eficace, fie că eşti doar un simplu scriitor sau un content writer, unde-s mulţi, performanţa creşte, deci o colaborare nu poate aduce decât beneficii. Scrisul este artă, un copywriter înseamnă nu doar a fi un scriitor, înseamnă să îmbini ştiinţa cu arta pentru rezultate cât mai uimitoare!
   Şi totuşi greşelile apar, dar ele pot fi prevenite de un corector, care poate rescrie întreg articolul, doar o frază sau să corecteze tot textul. Corectare, rescriere<title> <meta name="keywords" content="Freelancer, Content writer, copywriter, Articole, Advertoriale, Corectare, Tehnoredactare, rescriere"/> <meta name="author" content="Beto"/> <meta name="language" content="ro"/>
Vezi mai multe detalii Writing Beto sau Portofoliu Freelancer.

Advertoriale

Sunt un copywriter independent şi mă ocup cu scrierea oricărui tip de document şi conţinut unic, corect gramatical şi cât mai aspectuos şi  traduceri în engleză.
Pot realiza serviciul dorit, precum advertoriale, articole, comunicate de presă, publicitate, postări pentru blog sau site, cărţi electronice şi tot ceea ce poate intra în categoria unui scriitor, păstrând însă drepturile de autor.
Dacă ai nevoie de ajutor pentru scriere, foloseşte secţiunea contact şi spune-mi cu ce pot să te ajut.

     Advertorialele sunt foarte des folosite datorită faptului că acestea oferă unui vizitator o mare încredere vis-a-vis de o reclamă tip banner sau chiar pop-up, care cel puţin pe mine mă enervează şi le asociez deseori cu spam-ul.
     Acestea au scopul de a înştiinţa atât pe nea' Google cât şi pe un vizitator de un produs fie el, website, şampon, oferte de turism şi multe alte servicii...Ele deşi sunt introduse în categoria de reclamă, majoritatea consideră advertorialele doar nişte recomandări sau recenzii care merită să fie accesate fie de oameni, fie de roboţi!

    Cunoscute şi ca articole sponsorizate, link-urile şi cuvintele cheie sunt doar câţiva factori care fac ca produsul sau serviciul tău să fie poziţionat în clasamentul motoarelor de căutare, care permit o indexare mai bună, mai rapidă şi un trafic targetat de vizitatori mult mai bun, un pagerank mai mare dar şi feedbak sau popularitate!
Vezi mai multe detalii Writing Beto sau Portofoliu Freelancer.
Advertoriale<title> <meta name="keywords" content="Freelancer, Content writer, copywriter, Articole, Advertoriale, Corectare, Tehnoredactare"/> <meta name="author" content="Beto"/> <meta name="language" content="ro"/>

Articole

Sunt un copywriter independent şi mă ocup cu scrierea şi recenzarea  oricărui tip de document şi conţinut unic, traduceri în engleză, corect gramatical şi cât mai aspectuos.
Pot realiza serviciul dorit, precum articole, advertoriale, comunicate de presă, publicitate, postări pentru blog sau site, cărţi electronice şi tot ceea ce poate intra în categoria unui scriitor, păstrând însă drepturile de autor.
Dacă ai nevoie de ajutor pentru scriere, foloseşte secţiunea contact şi spune-mi cu ce pot să te ajut.

    Nu trebuie să fie o ruşine faptul că nu suntem în măsură să scriem un articol bun, optimizat atât seo, dar care să stârnească şi interes cititorului, pentru asta sunt disponibili content writeri, sau greşelile de ortografie pe care cu toţii le facem din când în când. Chiar şi profesioniştii, însă articolul oricum după ce este scris el este recomandat să fie dat mai departe unui corector care se va asigura că orice greşeală gramaticală este înlăturată.

    reScrierea şi corectarea unui articol este un proces important, care ajută cititorul să perceapă informaţia într-un mod cât mai simplu şi mai folositor, structurat cât mai frumos pentru a putea fi citit şi înţeles cât mai repede şi fără prea mult efort, indiferent că el este publicat în mediul online sau offline. Cel mai important şi de apreciat la un articol este să fie unic! Articole<title> <meta name="keywords" content="Freelancer, Content writer, copywriter, Articole, Advertoriale, Corectare, Tehnoredactare"/> <meta name="author" content="Beto"/> <meta name="language" content="ro"/>
Vezi mai multe detalii Writing Beto sau Portofoliu Freelancer.

Produse Free BeTo


Produsele Free care se găsesc în această categorie sunt disponibile pentru a fi folosite de către oricine are nevoie de ele, atâta timp cât este respectat dreptul de autor, se menţionează sursa şi nu se comercializează!

Orice conţinut fie el textual, imagini, template-uri, logo-uri şi alte produse care sunt oferite gratuit, sunt creaţii unice şi recomandăm ca înainte de a apela la un serviciu contra cost să verificaţi şi această rubrică, unde probabil ve-i găsi ceva de folos, gratis! Însă atenţie aceste produse nu sunt de vânzare şi ele se regăsesc etichetate sub Beto Free, tot aici intră şi ofertele gratuite pentru anumite servicii.

Beto Freelancer vă urează succes! Produse free

webSite-Blog BeTo


Sunt Beto, un freelancer care se ocupă cu creearea, indexarea, optimizarea şi promovarea unui blog sau site.
De la creearea până la promovarea unui website, este un drum lung, lucru care merge mână în mână cu webdesign-ul şi ambele au un rol important. De la platforma aleasă şi hostul pentru website, felul în care nea' Google indexează pagina, care trebuie optimizată cât mai bine pentru motoarele de căutare şi nu numai, dar şi promovarea pe reţelele sociale, precum Facebook, paşi care sunt importanţi pentru generarea de trafic, traficul la rândul său înseamnă vizitatori, cititori, potenţiali clienţi!

Trebuie să ştii că fără aceşti paşi afacerea ta, sau jurnalul tău este inexistent pe internet..
Toate acestea sunt procese care durează şi rezultatele nu apar peste noapte, ele nu pot fi 100% sigure, indiferent de ce spun alţii, însă o treabă bine făcută, poate aduce rezultate destul de bune.

De ce să alegi un freelancer?

Vezi serviciile de care ai nevoie:

Design BeTo


Sunt Beto, un Freelancer-Designer care se ocupă cu realizarea designului pentru sigle, cărţi de vizită, coperte de cărţi, albume muzicale sau foto, artwork, afiş, poster, flyer sau pliante. Toate acestea reprezintă imaginea ta sau a firmei, a unui eveniment, iar eu merg pe principiul că ele trebuie să fie unice şi personalizate pentru fiecare, încât să creeze o reputaţie cât mai bună şi mai atractivă. Ştim bine că imaginea contează foarte mult.
Arta creaţiei comerciale, s-a născut prin seculul XX, designul grafic având scopul de a transmite un mesaj atât prin text cât şi prin imagini. Deşi mesajul transmis este important, acesta trebuie să fie ţinut minte de către cititor, deci aspectul său trebuie să cuprindă şi acest criteriu.

De ce să alegi un designer

Vezi serviciile de care ai nevoie:Vezi mod de operare a serviciilor

WebDesign BeTo


Sunt Beto Freelancer-Designer care creează şi realizează logo-uri, butoane-icoane web, bannere, antet-uri pentru blogul sau site-ul tău. Toate realizările sunt unice şi au ca scop personalizarea şi identificarea imaginei firmei, produsului de pe site-ul tău.

Deşi mulţi spun că este important doar conţinutul textual de pe un site, eu pot spune că şi aspectul joacă un rol foarte important asupra identificării imaginei tale!
Ele trebuie să exprime printr-un mod cât mai simplu originialitate, creativitate, personalitate, prin ceva unic care să inspire unui potenţial client sau vizitatorului, o mare încredere pentru ceea ce oferiţi.

Asta, în cazul în care aveţi deja un site web şi aveţi nevoie doar de anumite părţi în care design-ul trebuie recondiţionat, însă puteţi opta şi pentru un proiect în care creem un blog sau site de la 0.
Majoritatea afacerilor au un deosebit succes prin intermediul internetului, iar creearea unui blog sau site este ideal pentru a putea descrie şi prezenta produsele tale. Însă website-ul până atunci, trebuie promovat, serviciu care merge mână în mână cu acesta - WebSite

Află de ce să alegi un Webdesigner!

Vezi serviciile din WebDesign, de care ai nevoie:Vezi mod de operare ale serviciilor

copyWriting BeTo


Sunt BeTo Freelancer, un Copywriter care scrie, rescrie, corectează, recenzează şi tehnoredactează atât
pentru mediul online cât şi pentru cel offline, diverse conţinuturi textuale unice şi personalizate, corect gramatical şi cu un aspect cât mai plăcut pentru  produsul tău.

Un articol scris frumos nu poate fi decât un mare plus pentru lucrarea sau produsul tău. El are rolul de a informa cât mai simplu şi mai plăcut ceea ce oferă produsul sau lucrarea, într-un mod cât mai pozitiv încât cititorul să fie impresionat, potenţialul client să devină client mulţumit.

Atât pentru lucrări de orice tip, proiecte sau articole pentru mediul online, ele pot fi rescrise, corectate sau (tehno)redactate pentru a îmbunătăţi prin toate mijloacele posibile calitatea prezentării produsului tău.
Cea mai bună promovare a afacerilor şi a produselor se face prin mediul online, lucru care nu trebuie neglijat şi căruia trebuie să îi acordaţi o deosebită importanţă, unde SEO câştigă un rol foarte important!

Află de ce să alegi un content writer!

Vezi serviciile de care ai nevoie: